Logo
PO - PÁ 8.00 - 20.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
16.09.2020
ESHOP je mimo provoz do 3.10.2020
ESHOP je mimo provoz - ZAVŘENO od 19.9.2010 do 3.10.2020.   Objednávat můžete stále, ale POZOR - ZBOŽÍ BUDE DODÁNO SE ZPOŽDĚNÍM.   Zboží k Vám dor... číst celé
09.02.2020
AKCE DOPRAVA ZDARMA
DOPRAVU ZDARMA nás nabízíme na více než 1200 vybraných produktů.   Platí pouze pokud je v textu u produktu napsáno DOPRAVA ZDARMA, nebo při objedná... číst celé
02.01.2020
Záruka 5 let na Wilo Stratos MAXO a Yonos MAXO
02.01.2020 Prodloužená záruka na 5 let. Platí na oběhová čerpadla WILO STRATOS MAXO a WILO YONOS MAXO zakoupená v našem eshopu. Platí na p... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

Doprava


 

On-line platby
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě JOSEF KROUŽIL, se sídlem V. Volfa 1335/33, IČ 60068957, zapsaná u Magistrát města České Budějovice, nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92  České Budějovice, Obecní živnostenský úřad České Budějovice, č.j. : Ž-01/04/05935, ev.č. : 330101-51483-00, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Sledujte naše slevové akce !
Copyright © 2019 Čerpadlo Čerpadla
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz